Nieuws

Online coaching Piekeren

By: | Tags: | Comments: 0 | september 20th, 2014

Op 31 augustus was Aeffectivity therapy + coaching te zien bij RTL4 in het programma Mijn Leven, Mijn Gezondheid. Je kunt de uitzending terugkijken via RTL XL. In dit item wordt gesproken over de mogelijkheden van online therapie. Aeffectivity probeert op een toegankelijke manier aandacht te geven aan deze vorm van psychotherapie. Het doel is om de drempel naar online therapie te verlagen en te laten zien dat het werkt. Tijdens het gesprek komt het thema ‘overmatig piekeren’ aan bod.

Wat is piekeren?

Bij piekeren denk je langdurig na over bepaalde gebeurtenissen in het hier-en-nu en in de toekomst. Het piekeren wordt meestal beïnvloedt door gebeurtenissen in het verleden die je toen als negatief ervaren hebt. De negatieve benadering van een ervaring in het hier-en-nu geeft een voortdurende (niet beheersbare) gedachtestroom die het normale denken zo beïnvloedt dat je moeite hebt om tot een oplossing te komen. Verergering van het piekeren (veelvuldig blijven hangen in de piekergedachten, ook wel malen), kan leiden tot een psychische stoornis zoals een depressie of angststoornis. Piekeren is een van de kernsymptomen van de piekerstoornis ofwel gegeneraliseerde angststoornis.

Online coaching Piekeren

Veel mensen die last hebben van lichte psychische klachten, willen direct aan de slag met hun problemen en kiezen niet meteen voor psychotherapie. Online coaching piekeren is dan een prima optie.

Voor de kijkers van Mijn Leven, Mijn Gezondheid heeft Aeffectivity de volgende aanbieding:

Je krijgt een online coaching Piekeren van zeven sessies aangeboden, waarbij je met behulp van theorie en oefeningen aan de slag gaat met je piekerklachten. Na elke sessie krijg je persoonlijke feedback van een psycholoog. Na de feedback kun je verder met de volgende oefening.

Normaal kost deze online coaching Piekeren €239,00 (ex BTW). Als je je vóór 1 november aanmeldt, dan zijn de kosten slechts €179,00 (ex BTW). Noteer bij je aanmelding ‘Kijkersaanbieding coaching MLMG’.

Meld je nu aan