Intensieve therapie

Intensieve online traumabehandeling

In korte tijd één of meerdere ingrijpende gebeurtenissen verwerken? Wij bieden ook intensieve online traumabehandelingsprogramma’s aan. We werken vooral met EMDR maar gebruiken aanvullend ook (imaginaire) exposure of rescripting. Voorwaarde voor deze behandelvorm is dat we samen inschatten dat het veilig en passend is op afstand. Als dat zo is, plannen we in één of enkele weken meerdere afspraken in bij ons team.

Het kan bij traumabehandeling namelijk zoeken zijn – hoe het ‘in te passen’ in je leven. Bijvoorbeeld omdat je weken ook gevuld zijn met een opleiding, werk of een gezin. Bovendien wil je soms gewoon snel beginnen en effect merken, als je eenmaal besloten hebt dat je hiermee aan de slag wilt. Na de intake en het adviesgesprek kunnen we in overleg met jou een programma samenstellen, daarbij maken we eventueel gebruik van de trauma expertise van meerdere teamleden.

Wil je meer weten of denk je dat dit jou mogelijk kan helpen? Lees ook even de algemene informatie over de verschillende traumabehandelingsmethoden. Ga daarvoor naar de pagina over EMDR, over schematherapie (informatie over imaginaire rescripting) of lees over imaginaire exposure. Neem gerust contact met ons op voor overleg!