Klachtenreglement

Klachten, suggesties en complimenten

Aeffectivity therapy + coaching stelt hoge eisen aan de zorg die jou wordt geboden. Door jouw mening, suggesties en complimenten kunnen wij onze zorg nog meer verbeteren. Je mening vinden we dan ook zeer waardevol.

Klachten

Je hebt bij Aeffectivity therapy + coaching een aantal mogelijkheden om je ontevredenheid of klacht op te lossen. Je kunt je ontevredenheid of klacht kenbaar maken aan je behandelaar. Mogelijk is er sprake van een misverstand geweest. In de meeste gevallen geeft dit een bevredigend resultaat. Als dit niet lukt, dan kan er een bemiddelaar worden gevraagd van de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidspsychologie en haar specialismen (NVGzP). Mocht dit ook niet voldoende blijken, dan kun je de klachtencommissie van de NVGzP aanschrijven.

Meer informatie over het indienen van een klacht lees je door hier te klikken.

Voor meer informatie over rechten en plichten verwijzen we je naar onze algemene voorwaarden.

 

Suggesties en complimenten

Heb je een suggestie hoe de hulpverlening beter kan? Of ben je goed geholpen en wil je dit aan ons laten weten? We waarderen het bijzonder als je je ervaring wilt laten horen. Op de website van ZorgkaartNederland (het  onafhankelijke kwaliteitsplatform voor de zorg) kun je je mening kwijt.

Geef uw mening op ZorgkaartNederland

 

Laat een bericht achter