Online psycholoog

Online psycholoog Bart Vemer

Mijn naam is Bart Vemer (1969) en ik ben sinds 1997 werkzaam als psycholoog. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Universiteit Utrecht, waar ik in 1997 ben afgestudeerd in de richting klinische- en gezondheidspsychologie. In 2002 heb ik mijn postdoctorale opleiding afgerond tot Gezondheidszorgpsycholoog. Ik heb de afgelopen 16 jaar binnen de Geestelijke Gezondheidszorg gewerkt met een grote variatie van psychische en psychiatrische problematiek, zoals angst– en stemmingsstoornissen, arbeidsgerelateerde problematiek en persoonlijkheidsstoornissen. De laatste jaren heb ik me toegelegd op het werk als online psycholoog, waarbij het werken met online therapie steeds meer op de voorgrond is komen te staan. De combinatie van het werk als online psycholoog en als GZ-psycholoog in mijn eigen praktijk is bijzonder inspirerend. Wil je meer weten over mijn achtergrond, lees dan verder op mijn LinkedIn profiel.

In mijn werk als online psycholoog hanteer ik een nuchtere en oplossingsgerichte insteek, waarbij ik empathie en humor hoog in het vaandel heb staan. In mijn therapie maak ik veel gebruik van Cognitieve gedragstherapie. Ik heb inmiddels veel positieve ervaringen opgedaan met het werken met online therapie. Door de combinatie van ‘screen-to-screen’ en/of ’face-to-face’ contacten en het werken met specifieke behandelprogramma’s, heb ik ervaren dat cliënten zeer goede resultaten boeken en na hun behandeling veel beter om kunnen gaan met hun klachten. De programma’s die voor online therapie worden ontwikkeld, worden voortdurend uitgebreid en verbeterd.

Als partner van een expat ben ik zelf zeer bekend met het leven en wonen in het buitenland. Ik ben me bewust geworden van het leven in een andere cultuur, het leren loslaten van Nederland en het omgaan met en je aanpassen aan de nieuwe omstandigheden. Met de kennis die deze ervaring me heeft gebracht, kan ik je verder helpen in je behandeling.

Bart Vemer

Online psycholoog Bart Vemer

Registraties en lidmaatschappen

Gezondheidszorgpsycholoog (artikel 3 Wet BIG met registratienummer 19059905125)

AGB-code 94008020

AGB-code praktijk 94060195

Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen (NVGzP) (inschrijvingsnummer 1791)

Laat een bericht achter