Tuğba Gedik

Hoi, ik ben Tuğba!

Ik ben Tuğba (spreek uit als Toeba) en werk parttime als GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut bij Aeffectivity. Ik heb 10 jaar binnen de forensische GGZ gewerkt, waar ik ervaring heb opgedaan in het behandelen van ongewenst-, grensoverschrijdend-, en/of strafbaar gedrag (zoals agressieregulatie- en partnerrelatieproblematiek, verslaving en seksueel grensoverschrijdend gedrag ). Ik heb veel affiniteit met persoonlijkheidsproblematiek, en klachten op het gebied van ADHD, autisme, zelfbeeld, burn-out/depressie, trauma.

 

Voor mij is het vormen van een team en samen met de cliënt op zoek gaan naar mogelijke verklaringen voor klachten en/of herhalende (ongewenste) gedragspatronen, de eerste en belangrijkste stap in een behandeling. Werken aan verandering kost tijd en energie, en ligt vaak buiten de comfortzone, dat realiseer ik me heel goed. Dat is een spannend gebied en tegelijkertijd een gebied waarin je veel kunt leren. Daarom vind ik het onmisbaar om in een prettige samenwerking met de cliënt een haalbaar behandelplan op te stellen waar de cliënt achter staat. Ik vergelijk dit proces als werken aan een fitter lichaam; dit vraagt meer dan alleen één keer in de week naar de sportschool gaan. Om aan verandering te werken zijn vaak meerdere acties naast elkaar nodig in een haalbaar plan en kan het fijn zijn een duwtje in de rug te krijgen waar gewenst. Ik maak onder andere gebruik van (experiëntiële) interventies vanuit cognitieve gedragstherapie en schematherapie, en EMDR. Ook zie ik meerwaarde in het inzetten van mindfulness- en/of yoga-oefeningen, zonder te veel zweverige poespas. Tot slot vind ik naast mijn rustige presentatie en empathische houding, het inzetten van gepaste humor typerend aan mijn persoonlijke stijl.

 

BIG      : 59928888725
AGB     : 94108568
VGCT   : 010993

Tugba Gedik

Wij helpen graag!

Mocht jouw problematiek niet door ons behandeld kunnen worden, dan zoeken we samen naar een geschikt alternatief. Soms is de problematiek zo specifiek, dat wij je niet kunnen bieden wat je nodig hebt. We communiceren hier altijd transparant over, zodat je weet wat je wel en niet kunt verwachten.