Tuğba Gedik

Hoi, ik ben Tuğba!

Ik ben Tuğba (spreek uit als Toeba) en werk parttime als GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut bij Aeffectivity. Ik werk sinds 2013 binnen de forensische GGZ, waar ik veel ervaring heb opgedaan in het behandelen van ongewenst/grensoverschrijdend gedrag (te denken aan problemen met agressieregulatie, verslaving, seksueel grensoverschrijdend gedrag en partnerrelatieproblematiek). Ook heb ik ervaring binnen de reguliere GGZ, en heb ik veel affiniteit met persoonlijkheidsproblematiek, en klachten op het gebied van ADHD, autisme, zelfbeeld, burn-out/depressie, trauma.

Voor mij is de eerste en belangrijkste stap in behandeling om samen met de cliënt een team te vormen en in samenwerking op zoek te gaan naar mogelijke verklaringen voor klachten en/of herhalende (ongewenste) gedragspatronen. Werken aan verandering ligt kost tijd en energie, dat realiseer ik me heel goed. Ook ligt dit vaak buiten de comfortzone; dat is een spannend gebied en tegelijkertijd een gebied waarin je veel kunt leren. Daarom vind ik het onmisbaar om in een prettige samenwerking met de cliënt een haalbaar behandelplan op te stellen waar de cliënt achter staat. Ik vergelijk dit proces als werken aan een fitter lichaam; dit vraagt meer dan alleen één keer naar de sportschool gaan. Om aan verandering te werken zijn vaak meerdere acties naast elkaar nodig in een haalbaar plan en kan het fijn zijn een duwtje in de rug te krijgen waar gewenst.

Naast mijn rustige presentatie en empathische houding, vind ik het inzetten van gepaste humor typerend aan mijn persoonlijke stijl. Tot slot zie ik meerwaarde in het inzetten van mindfulness- en/of yoga-oefeningen, zonder te veel zweverige poespas.

BIG      : 59928888725
AGB     : 94108568
VGCT   : 010993

Tugba Gedik

Wij helpen graag!

Mocht jouw problematiek niet door ons behandeld kunnen worden, dan zoeken we samen naar een geschikt alternatief. Soms is de problematiek zo specifiek, dat wij je niet kunnen bieden wat je nodig hebt. We communiceren hier altijd transparant over, zodat je weet wat je wel en niet kunt verwachten.