Jorien van Andel

Hoi, ik ben Jorien! 

In 2008 ben ik afgestudeerd als psycholoog en ik heb sindsdien bij verschillende praktijken in de basis- en specialistische GGZ gewerkt. Na mijn studie heb ik meerdere vervolgopleidingen gedaan, waaronder mindfulness, cognitieve gedragstherapie, schematherapie, emotieregulatietraining en EMDR.

Van 2014 tot 2017 heb ik in India gewoond en werkte ik met expats met psychische klachten. Ook in Nederland heb ik ruime ervaring opgedaan met het (Engelstalig) behandelen van expats met diverse problemen als angst- en stemmingsklachten, trauma en persoonlijkheidsproblematiek. In mijn sessies hanteer ik een persoonlijke benadering, waarin ik graag met een flinke dosis warmte, empathie en ook humor samen met jou op zoek ga naar een oplossing voor jouw problemen.

 

Wil je meer weten over mijn achtergrond, lees dan verder op mijn  LinkedIn profiel.

Lees de reacties van mijn cliënten op Zorgkaart Nederland.Wij helpen graag!

Mocht jouw problematiek niet door ons behandeld kunnen worden, dan zoeken we samen naar een geschikt alternatief. Soms is de problematiek zo specifiek, dat wij je niet kunnen bieden wat je nodig hebt. We communiceren hier altijd transparant over, zodat je weet wat je wel en niet kunt verwachten.