Bart Vemer

Hoi, ik ben Bart!

Mijn naam is Bart Vemer (1969) en ik ben sinds 1997 werkzaam als psycholoog. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Universiteit Utrecht, waar ik in 1997 ben afgestudeerd in de richting klinische en gezondheidspsychologie. In 2002 heb ik mijn postdoctorale opleiding afgerond tot Gezondheidszorgpsycholoog. Ik heb de afgelopen 17 jaar binnen de Geestelijke Gezondheidszorg gewerkt met een grote variatie van psychische en psychiatrische problematiek, zoals angst- en stemmingsstoornissen, arbeid gerelateerde problematiek en persoonlijkheidsstoornissen.

 

In 2013 ben ik met ‘Aeffectivity therapy + coaching’ gestart. Ik wilde mijn ervaringsdeskundigheid als expat combineren met mijn werk als psycholoog. De laatste jaren heb ik me toegelegd op het werk als online psycholoog, waarbij het werken met online therapie steeds meer op de voorgrond is komen te staan. De combinatie van het werk als online psycholoog en als GZ-psycholoog in mijn eigen praktijk is bijzonder inspirerend. Verder geef ik onderwijs voor vakgenoten die willen gaan werken met e-mental health in hun eigen praktijk. Ik ben als docent verbonden aan onder meer twee opleidingscentra voor nascholing,
te weten RINO Noord-Holland en RINO Utrecht.

Wil je meer weten over mijn achtergrond, lees dan verder op mijn LinkedIn profiel.

BIG-nummer: 19059905125

AGB-code: 94008020

Lees de reacties van mijn cliënten op Zorgkaart Nederland.

Wij helpen graag!

Mocht jouw problematiek niet door ons behandeld kunnen worden, dan zoeken we samen naar een geschikt alternatief. Soms is de problematiek zo specifiek, dat wij je niet kunnen bieden wat je nodig hebt. We communiceren hier altijd transparant over, zodat je weet wat je wel en niet kunt verwachten.