Agnes de Lima Heyns

Hoi, ik ben Agnes!

Sinds 2003 bied ik als orthopedagoog en GZ-psycholoog diagnostiek en behandeling van jongeren en volwassenen in jeugdzorg en de algemene en forensische GGz.

Hoewel je als GZ-psycholoog breed bent opgeleid, kent elke psycholoog wel zo een beetje zijn expertisegebieden. Bij mij ben je extra goed op je plek, als je last hebt van ongewenst gedrag dat je niet goed kan veranderen (zoals agressie of middelengebruik) van trauma’s of angsten, van ADHD en van persoonlijkheidsproblemen, en stoppen me strafbaar gedrag. Om dit goed te kunnen doen heb ik verschillende nascholingen gevolgd, gedaan zoals cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR en Specialistische Diagnostiek.

Je zult mij leren kennen als een betrokken behandelaar, die open en met humor met je samenwerkt om jou in je kracht te zetten.

Doordat ik zelf lang in het Caribisch gebied gewoond en gewerkt heb, heb ik veel ervaring met expat- en migratie problemen, en met de invloed van verschillende talen en culturen, wat soms voor therapie belangrijk is.  Die dien we dan ook in de taal die voor jou het prettigst is: 

Nederlands, Engels, Surinaams of Papiamentu (en een mondje Spaans).

 

Je bent welkom!

 

Agnes de Lima Heyns

Wij helpen graag!

Mocht jouw problematiek niet door ons behandeld kunnen worden, dan zoeken we samen naar een geschikt alternatief. Soms is de problematiek zo specifiek, dat wij je niet kunnen bieden wat je nodig hebt. We communiceren hier altijd transparant over, zodat je weet wat je wel en niet kunt verwachten.