Wilko Bodde

Wilko Bodde

Nederlandse psycholoog in Engeland (Londen)

Mijn naam is Wilko Bodde en ik ben 25 jaar. Ik heb in 2014 mijn Master Clinical Psychology gehaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens mijn studie heb ik gewerkt als psycholoog in de vrouwenopvang, als coach van kinderen en jonge adolescenten met gedrags- of persoonlijkheidsproblematiek en als vrijwilliger bij de kindertelefoon en Humanitas. Na mijn studie ben ik naar London verhuisd. Naast mijn werk als Psycholoog bij Aeffectivity werk ik als leraarsassistent met kinderen met ‘special needs’ op het basisonderwijs.

De manier waarop Aeffectivity Ehealth gebruikt bij het aanbieden van therapie en coaching spreekt mij erg aan. Ik zie dit als een noodzakelijke volgende stap in het aanbieden van moderne, op maat gemaakte psychologische behandeling.

Met een gezonde dosis zelfspot, een warme aanpak en Groningse -to the point- nuchterheid probeer ik iets toe te voegen aan deze praktijk die constant in ontwikkeling is. Wil je meer weten over mijn achtergrond, lees dan verder op mijn LinkedIn profiel.

fotoshoot-aeffectivity-104