Over ons

Aeffectivity: improving effectivity through affection

Over ons

Aeffectivity therapy + coaching is een psychologenpraktijk die vanaf 2013 actief is. Onze manier van werken is bijzonder; we zijn een van de eerste praktijken die heeft gekozen voor seamless therapie. Deze manier van werken zorgt ervoor dat zowel de videogesprekken, het mailcontact, de onlinebehandelprogramma’s en nog veel meer binnen één beveiligde behandelomgeving worden aangeboden. Je kunt stellen dat de verschillende onderdelen van de therapie naadloos in elkaar overgaan. Of je nu thuis zit achter je computer, op je werk met je I-pad of onderweg bent met je smartphone, je kunt werken aan jouw therapie. Aeffectivity is ervan overtuigd dat deze vorm van therapie echt de toekomst heeft.

Je kunt bij ons terecht voor onder meer:

Bekijk de video en ervaar hoe onze aanpak is!

Even voorstellen

Bart Vemer

Psycholoog

Ik ben Bart Vemer (1969) en werk sinds 1997 als psycholoog. In 2002 heb ik mijn postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. In 2013 ben ik vanuit Parijs gestart met Aeffectivity therapy + coaching. Ik ben gespecialiseerd in onder meer angst en depressie, expatproblematiek, werkgerelateerde problematiek en relatieproblemen. Empathie en humor, flexibiliteit en effectiviteit staan bij mij hoog in het vaandel.

Lees meer

Fennie Wiepkema

Psycholoog

Ik ben Fennie Wiepkema (1988). Aan Universiteit Utrecht studeerde ik af als MSc. in klinische en gezondheid psychologie (2012). Hierna ben ik naar Londen verhuisd waar ik de afgelopen jaren als psychologe werk. Op Britse scholen behandelde ik kinderen met: trauma, autisme en angst. Als moderne psychologe geef ik online therapie aan volwassenen en expats in Aeffectivity’s online behandelkamer. Therapie is gericht op kracht zodat mensen weer stappen vooruit kunnen zetten.

Lees meer

Jorien van Andel

Psycholoog

Ik ben Jorien van Andel en ik ben psycholoog bij Aeffectivity. In Nederland heb ik als psycholoog gewerkt bij een re-integratiebedrijf in Utrecht. Hier werkte ik met cliënten met uiteenlopende klachten en achtergronden. In augustus 2014 ben ik samen met mijn man naar India verhuisd, waar ik naast mijn werk voor Aeffectivity ook in mijn eigen
praktijk expats met psychische klachten behandel.

Lees meer

Wilko Bodde

Psycholoog

In 2014 haalde Wilko Bodde zijn Master Clinical Psychology aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij werkte als psycholoog in de vrouwenopvang, als coach van jonge adolescenten met een gedrags- of persoonlijkheidsproblematiek en bij de kindertelefoon en Humanitas. Sinds 2014 woont hij in Londen. Met een gezonde dosis zelfspot, een warme aanpak en Groningse –to the point- nuchterheid probeert hij iets toe te voegen aan deze praktijk.

Lees meer

Marley Heilbron-Steeghs

Psycholoog

Ik ben Marley Heilbron-Steeghs (1971) en ben sinds 2006 geregistreerd als psychotherapeut en klinisch psycholoog. Ik werk met zowel kinderen als volwassenen, waarbij de nadruk op kinderen ligt. Vanaf 2014 woon ik met mijn eigen gezin in Boston, USA. Mijn brede achtergrond en ervaring met kinderen, gezinnen en echtparen die met forse veranderingen in hun leven te maken krijgen, sluit aan bij mijn werk met ouders en kinderen die emigreren of tijdelijk in een ander land verblijven.

Lees meer

De kernwaarden van Aeffectivity

Aeffectief

Effectief leven met een versterkt zelfgevoel

-Learn more

Empathie en Humor

Betrokkenheid en een gezonde dosis humor

-Learn more

Flexibel

Op jouw moment, in jouw tijdzone

-Learn more

Jong en modern

Een frisse blik met moderne technieken

-Learn more

Altijd dichtbij

Wereldwijd, altijd en overal

-Learn more

Veilig

Beveiligde video sessies in je eigen omgeving

-Learn more