Over ons

Aeffectivity: improving effectivity through affection

Over ons

Aeffectivity therapy + coaching is een psychologenpraktijk die vanaf 2013 actief is. Onze manier van werken is bijzonder; we zijn een van de eerste praktijken die heeft gekozen voor seamless therapie. Deze manier van werken zorgt ervoor dat zowel de videogesprekken, het mailcontact, de onlinebehandelprogramma’s en nog veel meer binnen één beveiligde behandelomgeving worden aangeboden. Je kunt stellen dat de verschillende onderdelen van de therapie naadloos in elkaar overgaan. Of je nu thuis zit achter je computer, op je werk met je I-pad of onderweg bent met je smartphone, je kunt werken aan jouw therapie. Aeffectivity is ervan overtuigd dat deze vorm van therapie echt de toekomst heeft.

Je kunt bij ons terecht voor onder meer:

Hoe behandelen wij?

De behandelingen binnen Aeffectivity zijn vrijwel uitsluitend vormen van therapie waar wetenschappelijk bewijs voor is dat deze werkzaam zijn. Binnen ons vakgebied heet dat evidence based behandelen. Denk hierbij aan cognitieve gedragstherapie, EMDR, Schemagerichte therapie, motiverende gespreksvoering, etc. Deze behandelingen zijn gebaseerd op Nederlandse richtlijnen die door vooraanstaande collega’s en universiteiten tot stand gekomen. Neem eens kijkje op de website GGZ Standaarden. Hier kun je zien welke kwaliteitsstandaarden binnen onze praktijk gehanteerd worden.

Wat behandelen wij niet?

Aeffectivity is een praktijk in de zogenaamde basisGGZ. Binnen onze praktijk behandelen wij problemen en klachtgebieden die in principe binnen maximaal 13 gesprekken te verhelpen zijn. Indien de problematiek ernstiger van aard is, verwijzen je door naar een specialistische instelling bij jou in de regio. De volgende problematiek is meer geschikt voor specialistische GGZ:

  • ernstige stemmingsklachten (ernstige zelfmoordneigingen en psychotische belevingen)
  • psychoses
  • manische depressiviteit
  • ernstige eetstoornissen
  • ernstige verslavingen
  • ernstig/vroegkinderlijk trauma
  • crisisgevoeligheid
  • persoonlijkheidsstoornissen
  • medicatiecontrole

Mocht jouw problematiek niet door ons behandeld kunnen worden, dan zoeken we samen naar een geschikt alternatief. Soms is de problematiek zo specifiek, dat wij je niet kunnen bieden wat je nodig hebt. We communiceren hier altijd transparant over, zodat je weet wat je wel en niet kunt verwachten.

Bekijk de video en ervaar hoe onze aanpak is!

Het team voorstellen

Bart Vemer

GZ-psycholoog en praktijkhouder

Ik ben Bart Vemer (1969) en werk sinds 1997 als psycholoog. In 2002 heb ik mijn postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. In 2013 ben ik vanuit Parijs gestart met Aeffectivity therapy + coaching. Inmiddels woon ik weer in Nederland. Ik ben gespecialiseerd in onder meer angst en depressie, expatproblematiek, werkgerelateerde problematiek en relatieproblemen. Empathie en humor, flexibiliteit en effectiviteit staan bij mij hoog in het vaandel.

LinkedIn

 

Marley Heilbron-Steeghs

Klinisch psycholoog

Sinds 2006 geregistreerd als psychotherapeut en klinisch psycholoog. Ik werk met zowel kinderen als volwassenen, waarbij de nadruk op kinderen ligt. Vanaf 2014 woon ik met mijn eigen gezin in Boston, USA. Mijn brede achtergrond en ervaring met kinderen, gezinnen en echtparen die met forse veranderingen in hun leven te maken krijgen, sluit aan bij mijn werk met ouders en kinderen die emigreren of tijdelijk in een ander land verblijven.

LinkedIn

 

Jorien Denie – van den Bosch

GZ-psycholoog

 

Sinds 2008 ben ik werkzaam als GZ-psycholoog en sinds 2014 ben ik ook actief als Cognitief Gedragstherapeut. In Nederland heb ik met veel plezier gewerkt in de verslavingszorg. Tevens heb ik ervaring met het behandelen van diverse problematiek zoals, angst, depressie en persoonlijkheidsproblematiek. Ik hou ervan om samen met mijn clienten doelgericht te werk te gaan op zoek naar oplossingen en verbetering. Van 2015 tot 2020 woonde ik met mijn gezin op een kleine afstand van New York City.

LinkedIn

Carlien Smallegange

GZ-psycholoog

Ik ben Carlien Smallegange. In 2008 ben ik afgestudeerd als psycholoog en in 2014 als dierenarts. Omdat het in de praktijk onmogelijk bleek om beide beroepen tegelijk uit te oefenen, heb ik uiteindelijk mijn keuze laten vallen op het vak waar mijn grootste passie ligt: de psychologie. Ik ben inmiddels werkzaam als GZ-psycholoog en ben gespecialiseerd in de behandeling van o.a. trauma, angst- en stemmingsklachten en relatieproblemen. In mijn behandelingen vind ik het belangrijk dat mensen zich op hun gemak en vertrouwd voelen; vanuit die basis werken we samen toe naar vermindering van klachten.

LinkedIn

Judith van Marle

GZ-psycholoog

Ik ben sinds 2008 werkzaam als psycholoog en sinds 2014 als GZ-psycholoog. In 2019 ben ik samen met mijn gezin naar Parijs verhuisd. Inmiddels zijn we weer terug in Nederland. Ik heb veel ervaring in het behandelen van verschillende soorten klachten en problemen zoals trauma, zelfbeeldklachten, angst- en stemmingsproblemen, middelengebruik en verschillende soorten persoonlijkheidsproblematiek. Positiviteit, nuchterheid, een luisterend oor, samen werken, humor en empathie zijn termen die bij mij en mijn therapiesessies passen.

LinkedIn

Aeffectief

Effectief leven met een versterkt zelfgevoel

-Learn more

Empathie en Humor

Betrokkenheid en een gezonde dosis humor

-Learn more

Flexibel

Op jouw moment, in jouw tijdzone

-Learn more

Jong en modern

Een frisse blik met moderne technieken

-Learn more

Altijd dichtbij

Wereldwijd, altijd en overal

-Learn more

Veilig

Beveiligde video sessies in je eigen omgeving

-Learn more