Online therapie? Aeffectivity therapy + coaching

Aeffectivity therapy + coaching is een jonge en moderne psychologenpraktijk die zich met behulp van gesprekken en online therapie richt op mensen met lichte en matig-ernstige psychische klachten. Je kunt bij ons terecht voor onder meer:

 

Aeffectivity onderscheidt zich van andere praktijken door zijn wereldwijde aanpak. Dit is mogelijk doordat je klachten worden behandeld door middel van online therapie; je spreekt je psycholoog via een beveiligde videoverbinding. Daarnaast werk je in je eigen tijd aan de therapie met behulp van zittingen die specifiek voor jouw problematiek zijn ontwikkeld. Waar ter wereld je ook woont, je kunt gebruik maken van ons behandelaanbod. Aeffectivity ondersteunt je om je gedachten te ordenen, je zelfgevoel te verstevigen en hiermee je effectiviteit te hervinden…

Expats: Aeffectivity online therapie…. altijd dichtbij!

Het leven en wonen in het buitenland als expat kent veel charmes en uitdagingen voor jou en je eventuele partner. Soms kan het echter ook tegenvallen en word je geconfronteerd met specifieke problematiek behorend bij ‘het leven in den verre’ of juist met problemen waarvan je misschien dacht dat je ze kon ontlopen door het roer om te gooien. Aeffectivity is ervan overtuigd dat wanneer je last hebt van psychische klachten, behandeling het meest resultaat geeft als je hier in je eigen moedertaal mee aan de slag kunt gaan. Het zoeken en vinden van een Nederlandse psycholoog is nu niet meer moeilijk: online therapie is nu voor jou een goede optie.

Recent in het nieuws

Emigratieleed in Wereld Magazine

Artikel over online behandeling vanuit Parijs

Nieuwsitem over wereldwijd behandelen door middel van e-health

Huidige wachttijd

Er zijn op dit moment geen wachttijden

Aanmelden online therapie

Meld je nu aan bij Aeffectivity voor een online therapie. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier op deze website.

Ben je al cliënt bij Aeffectivity? Log dan hier in op jouw pagina online therapie

Laat een bericht achter