Jorien van Andel

Jorien van Andel

Nederlandse psycholoog in New Delhi, India

Ik ben Jorien van Andel (1984) en ik ben in 2008 afgestudeerd als psycholoog (klinische en ontwikkelingspsychologie) aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik heb in Nederland 4 jaar als psycholoog gewerkt bij een re-integratiebedrijf en sociale werkvoorziening in Utrecht.  Ik begeleidde cliënten met zeer uiteenlopende problematiek, waaronder angstklachten, depressie, persoonlijkheidsproblematiek, verslaving en relatieproblemen. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van aandachtsgerichte cognitieve therapie (mindfulness) en acceptance and commitment therapy. Vanwege mijn werkervaring mag ik het keurmerk Psycholoog NIP dragen, zie voor meer informatie.

In augustus 2014 ben ik samen met mijn man naar New Delhi (India) verhuisd. Hier heb ik mijn eigen praktijk Honapsychology opgezet en schrijf ik artikelen voor Linda.magazine. Mijn houding als psycholoog, mens en expat typeert zich door een vriendelijke, open en nieuwsgierige houding met daarbij de nodige dosis humor. Wil je meer weten over mijn achtergrond, lees dan verder op mijn LinkedIn profiel.